top of page

PROJEKTER

NORGAARD® er en uddannelses-, rådgivnings- og udgivervirksomhed med speciale i Nordisk livsfilosofi, demokrati og dannelse. NORGAARD® arbejder med få store kunder om flerårige udviklingsforløb. Alle projekterne er værdibaserede og visionære med målet om at sikre værdige og gode liv i vores samfund, holde det nordiske dannelses- og folkeoplysningsideal levende, styrke menneskers relationer samt engagere borgere til medborgerskab i vores fællesskaber og folkestyre.

DANNELSESKOMMUNE

Guldborgsund Kommune som dannelseskommune

Guldborgsund har gjort dannelse til værdi og vision for hele kommunen. NORGAARD® har designet, ledt og leveret det 3-årige forløb.
 

Projektet har blandt andet tilrettelagt 10 MasterClass og udviklingsforløb på 10 dannelsessteder med 10 professorer og udgivet bogen "Det skal kendes. Dannelse som kommunal vej og vision."

MØLLESKOLEN.jpeg

KARAKTERDANNELSE

Center for Karakterdannelse

Vi vil skabe en ny faglig bevidsthed og bevægelse om karakterdannelse i folkeskolen.

I et treårigt projektforløb bygger vi "Center for Karakterdannelse" op fra neden. Centeret slår dørene op på Grundlovsdag 2026. Projektfællesskabet består af 10 skoler, 5 kommuner, 10 fageksperter og 10 fagorganisationer.

Læs mere

Skærmbillede 2023-09-20 kl. 10.27.07.png

SMV-MANIFEST

Værktøjskasse for samfundsansvar og bæredygtighed

Hvordan forvaltes små og mellemstore virksomheder værdibaseret, værdiskabende og værdifuldt for de nordiske samfund i vores tid? Det spørgsmål indgik Arbejdsgiverforeningen KA og NORGAARD® et strategisk samarbejde om at besvare.

NORGAARD® var rådgiver og leverandør på proces og produkt, herunder manifestet, værktøjer og platformen.

image_edited.jpg

VÆR MED

Ishøj Ungdoms Medborgerskabsprojekt

Ishøj Ungdom skaber et uddannelses- og udviklingsforløb, hvor personalet uddannes i og er medudviklere af praksisnær faglighed om medborgerskab.

Projektet hedder "Vær med": Vi skal alle respekteres som mennesker for at være medmennesker; tale sammen og melde os ind i fællesskabet for at være medlem; arbejde for at være medarbejder; og engageres og ansvarliggøres som borgere for at være medborgere.

nyborg.jpeg

NYBORG KOMMUNE

Nyborg kommunes civilsamfundsstrategi

Nyborg Kommune ønskede en meget værdibaseret og visionær civilsamfunds-strategi for at styrke kommunefællesskabet og skabe et bæredygtigt lokalsamfund, hvor alle borgere har gode hverdags-fællesskaber. Med strategien vil kommunen sætte nye standarder for samarbejde på tværs.

NORGAARD® var rådgiver og leverandør på proces og produkt.

Haderslev Kommune.jpeg

HADERSLEV KOMMUNE

Sammen om demens

NORGAARD® var rådgiver og leverandør på udviklingen af Haderslev Kommunes demensstrategi: ”Sammen om demens”. H.K.H Prinsesse Benedikte var protektor for projektet om ”Sammen om Demens”.

Læs strategien "Sammen om demens".

Læs borgerstemmer om demens (kvalitativ undersøgelse).

Læs survey om demens (kvantitativ undersøgelse).

bottom of page